top of page
Vossen.webp

NIEUWE VELGEN

ONTDEK ONS AANBOD

Ontdek de nieuwste velgen en banden van vooraanstaande merken bij Tuil & Tervoort Exclusive Wheels & Tyres, gevestigd aan de Phoenixweg 49 in Veendam, dé velgenspecialist van Noord Nederland.

Met topmerken zoals Vossen Wheels, OZ Racing, KORBACH, HAXER, Concaver Wheels, BORBET, BBS, AUTEC en AEZ brengen we premium velgen en banden binnen handbereik. Onze zorgvuldig geselecteerde collectie versterkt de uitstraling van jouw voertuig. Ervaar klasse, kwaliteit en expertise bij Tuil & Tervoort Exclusive Wheels & Tyres, waar we jouw rijervaring naar een hoger niveau tillen.

vossen-wheels-precision-series.jpg

GEBRUIKTE VELGEN

Ontdek hoogwaardige tweedehands velgen bij Tuil & Tervoort Exclusive Wheels & Tyres. Ons zorgvuldig geselecteerde assortiment biedt betaalbare opties om de uitstraling van jouw voertuig te versterken.

Ervaar kwaliteit en expertise én een voordelig aanbod bij Tuil & Tervoort met zowel nieuwe als gebruikte velgen.

ONZE SERVICE

Bij Tuil & Tervoort Exclusive Wheels & Tyres staan we voor kwaliteit en service. 

RUIM AANBOD

Ontdek ons royale aanbod online óf in de showroom.

EIGEN SHOWROOM

Ons team ontvangt je graag aan de Phoenixweg 49 te Veendam

GOED BEREIKBAAR

Vragen? Ons team staat voor je klaar. 

Velgenspecialist van Noord-Nederland in Veendam

Bij Tuil & Tervoort Exclusive Wheels & Tyres, gevestigd aan de Phoenixweg 49 in Veendam, ben je aan het juiste adres voor de meest exclusieve velgen in Noord-Nederland. Ontdek een uitgebreide collectie hoogwaardige velgen, met merken als Vossen Wheels, OZ Racing, KORBACH, en meer. Kies voor stijl en kwaliteit bij dé velgenspecialist van Noord-Nederland.Bij Tuil & Tervoort Exclusive Wheels & Tyres gaat het niet alleen om velgen; het gaat om een complete rijervaring. Wij streven ernaar om jouw voertuig te voorzien van stijl, kwaliteit en uitmuntende service.

Nieuw en tweedehands

Naast nieuwe velgen biedt Tuil & Tervoort ook zorgvuldig geselecteerde tweedehands opties. Geniet van topkwaliteit, zelfs als je op zoek bent naar een voordeliger alternatief.

Bandenservice op Maat

Tuil & Tervoort voorziet ook in al jouw bandenbehoeften. Of het nu zomer, winter of all-season is, wij hebben hoogwaardige banden die passen bij jouw rijstijl en de wegomstandigheden.Vertrouw op de expertise van onze vakmensen voor professioneel velgenonderhoud en nauwkeurige montage. Wij zorgen ervoor dat jouw velgen er niet alleen geweldig uitzien, maar ook optimaal presteren.

Bezoek ons in Veendam

Ontdek de wereld van exclusieve velgen en banden bij de velgenspecialist van Noord-Nederland. Bezoek onze locatie aan de Phoenixweg 49 in Veendam en geef jouw voertuig de upgrade die het verdient.

Adres

Phoenixweg 49 | 9641 KS Veendam

Telefoonnummer

(085) 027 00 49

Email

Social Media

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page